Testosteron Gel

Testosteron Gel is een gel die wordt gebruikt als aanvulling op het ontbrekende testosteron bij mannen. De gel is verkrijgbaar in een variant met 1%, 2% of met 5% testosteron. Het soort testosteron wat in de gel zit is exact het zelfde als wat door het lichaam wordt aangemaakt. Van nature wordt testosteron door de testikels geproduceerd. En helpt het lichaam bij het produceren van sperma en het ontwikkelen en in stand houden van de mannelijke geslachtskenmerken zoals een lagere stem en lichaamsbeharing. Om normaal seksueel opgewonden te raken is testosteron ook nodig.

Wanneer wordt Testosteron Gel gebruikt

Het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon is testosteron. Wanneer dit testosteron bij mannen afneemt kan dit als gevolg hebben dan je minder lekker in je vel zit, minder zin hebt in seks of het krijgen van erecties. Verder kan de in mindere mate aanwezige testosteron zorgen voor botontkalking, afname van spierkracht en het toenemen van de vetmassa (in het bijzonder het buikvet). Door het toedienen van Testosteron Gel kunnen de klachten die het gevolg zijn van het tekort aan testosteron worden opgeheven.

De Werking van Testosteron Gel

Androgel/Testogel vult het tekort testosteron in het lichaam aan tot normaal niveau. Het voordeel van testosteron aanvulling in gel vorm is dat de testosteronspiegel stabieler wordt waardoor er minder pieken en dalen ontstaan. Hierdoor is de kans op stemmingswisselingen kleiner dan bij injecties of capsules.

Instructies bij gebruik

De gel wordt op de huid aangebracht, het testosteron wordt door de huid heen in het lichaam opgenomen. Het beste kan de gel worden aangebracht op de schouders of op de bovenarm, waarna het enkele minuten moet intrekken voordat de kleren worden aangetrokken. Bij dagelijks gebruik wordt de testosteronspiegel stabieler. Testosteron gel is uitsluitend bedoeld voor mannen. Voorkom aanraking met kinderen.

Testosteron Gel online bestellen

Testosteron kan besteld worden via een online apotheek (hier bij is het niet nodig om een recept van de eigen huisarts te hebben). Je vult een vragenlijst in zodat een gespecialiseerde arts jou klachten beoordeeld. Aan de hand van deze ingevulde vragenlijst geeft de arts instructies over de juiste dosering.

Testosteron Gel is zonder recept via de volgende online apotheken te koop en te bestellen:
Verpakking / Dosering Voorschrift Prijs
Androgel 25mg 1 x 30 sachet Product & Consult € 127.00 Behandeling Bestellen
Androgel 50mg 1 x 30 sachet Product & Consult € 131.00 Behandeling Bestellen
Tostran 2% Gel 60 g. Product & Consult € 129.00 Behandeling Bestellen
Tostran 2% Gel 3x 60 g. Product & Consult € 129.00 Behandeling Bestellen
Andriol 40 mg 60 caps. Product & Consult € 154.50 Behandeling Bestellen

9 gedachten over “Testosteron Gel

 1. Han

  Word de gel ook vergoed door de zorgverzekeraar? Moet ik voor elk doosje opnieuw hier bestellen of krijg ik een recept waarbij ik onbeperk bij mij apotheek kan halen?

  Mvg

  Reageren
  1. mijnmedicijn.net Bericht auteur

   Beste Han, over het algemeen worden medicijnen op doktersrecept door de zorgverzekeraar vergoed, echter is dit afhankelijk van waar je verzekerd bent. Het recept wat je bij bestelling via onze apotheek krijgt is geen herhaalrecept. Voor herhaling dient er dan ook een nieuwe bestelling geplaatst te worden.

 2. Luca

  Hello,
  ik ben 35 jaar en ik zou testosteron willen bestellen om afvalle en om lekkerder in mijn vel te voelen.

  Kunt u mij testosteron aanraden en welke?

  Groetjes,
  Lukas.

  Reageren
 3. Ramdhan

  Hallo ik wil graag een recept voor testo gel .

  ik heb een hypovise tumor en een jaar of 20 reuma ,

  Mijn testorron blijft schommelen en is soms te laag waardoor ik heel moe ben en uitgeput.

  kunt u mij een recept verzorgen ik heb het een keer getest door van een vriend van mij een sachet te lenen en het wwerkte super had weer flink veel energie

  hoor graag van u

  Reageren
  1. mijnmedicijn.net Bericht auteur

   Helaas is het op dit moment niet mogelijk testosteron gel te bestellen, wanneer het weer beschikbaar komt kunt u het via bovenstaande links bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)