Tramal

Tramal is een sterke morfine-achtige pijnstiller die tot de matige opioïden wordt gerekend. De werkzame stof Tramadol en is een zogenaamde fase-2 pijnstiller. In tegenstelling tot zwaardere middelen als morfine valt dit geneesmiddel in Nederland niet onder de Opiumwet.

De werking van Tramal

Tramal verstoort de pijnsignalen die het lichaam naar de hersenen stuurt. Je ervaart daardoor de  pijn veel minder hevig, en blijft ook veel rustiger. Het medicijn werkt binnen een uur na inname. en de capsules werken tussen de 6 tot 8 uur.

Wanneer wordt Tramal gebruikt

Tramal wordt voorgeschreven bij hevige tot ernstige pijn, artrose en zenuwpijn wanneer fase-1 pijnstillers (Paracetamol, Ibuprofen of Acetosal) niet voldoende werken. Het middel wordt vaak gecombineerd met paracetamol of een ontstekingsremmer.

Instructies bij het gebruik

Volg altijd de instructie van de arts of apotheker. Over het algemeen is de dosering 1 a 2 capsules per 4 -6 uur, met een maximum van 8 capsules (50mg) per dag. Neem de capsule in zijn geheel in met water. Tevens zijn is Tramal als druppels of zetpil verkrijgbaar. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen Tramal niet gebruiken.

Tramal online bestellen

Tramal kan besteld worden via een online apotheek (hier bij is het niet nodig om een recept van de eigen huisarts te hebben). Je vult een vragenlijst in zodat een gespecialiseerde arts jou klachten beoordeeld. Aan de hand van deze ingevulde vragenlijst geeft de arts instructies over de juiste dosering.

Tramal is zonder recept via de volgende online apotheken te koop en te bestellen:
Verpakking / Dosering Voorschrift Prijs
Tramadol 50 mg Product & Consult € 94.50 Behandeling Bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)