Zaldiar (Tramacet)

Zaldiar (Tramacet) is een sterke morfine-achtige pijnstiller die tot de matige opioïden wordt gerekend. Zaldiar bevat de werkzame stof Tramadol in combinatie met Paracetamol en is een zogenaamde fase-2 pijnstiller. In tegenstelling tot zwaardere middelen als morfine valt dit geneesmiddel in Nederland niet onder de Opiumwet. Tevens wordt Zaldiar verkocht onder de merknaam Tramacet en bevat dezelfde werkzame stoffen.

De werking van Zaldiar (Tramacet)

Zaldiar (Tramacet) verstoort de pijnsignalen die het lichaam naar de hersenen stuurt. Je ervaart daardoor de pijn veel minder hevig, en blijft ook veel rustiger. De combinatie van Tramadol en Paracetamol is door de samenwerking van de medicijnen zeer effectief in het bestrijden van pijn, zowel plaatselijk als algemeen pijnstillend. Het medicijn werkt binnen een uur na inname. en de capsules werken tussen de 6 tot 8 uur.

Wanneer wordt Zaldiar (Tramacet) gebruikt

Zaldiar (Tramacet) wordt voorgeschreven bij matige tot ernstige pijn, artrose en zenuwpijn wanneer fase-1 pijnstillers (Paracetamol, Ibuprofen of Acetosal) niet voldoende werken. Gebruik Zaldiar nooit in combinatie met alcohol, slaapmiddelen of andere pijnstillers.

Instructies bij het gebruik

Volg altijd de instructie van de arts of apotheker. Over het algemeen is de gebruikelijke start dosering 2 tabletten per dag, waarna dit opgebouwd kan worden tot 4 maal 1 a 2 tabletten met een maximum van 8 tabletten (37,5mg/325mg) per dag. Neem de tablet in zijn geheel in met water. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen Zaldiar (Tramacet) niet gebruiken.

Zaldiar (Tramacet) online bestellen

Zaldiar (Tramacet) kan besteld worden via een online apotheek (hierbij is het niet nodig om een recept van de eigen huisarts te hebben). Je vult een vragenlijst in zodat een gespecialiseerde arts jou klachten beoordeeld. Aan de hand van deze ingevulde vragenlijst geeft de arts instructies over de juiste dosering.

Zaldiar (Tramacet) is zonder recept via de volgende online apotheken te koop en te bestellen:
Verpakking / Dosering Voorschrift Prijs
Zaldiar 325 mg / 37.50 mg Product & Consult € 34.50 Behandeling Bestellen
Tramacet (Zaldiar) 60 Bruistabl. Product & Consult € 44.50 Behandeling Bestellen

3 gedachten over “Zaldiar (Tramacet)

    1. Sunsetlover

      Hier in België kost dit 14,31 € voor 60 tabletten. Enkel verkrijgbaar via voorschrift arts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)