Informatie over deze website

nurse2Via deze website wordt de bezoeker geïnformeerd over verschillende medicijnen en aandoeningen. Tevens verschijnt er op de homepage nieuws over verschillende onderwerpen die te maken hebben met het lichaam, de gezondheid of medisch gerelateerd zijn.

Onder de kopjes Apotheek kan men direct medicijnen bestellen bij de online apotheek en wordt er bijgehouden dat de bezoeker via deze website komt. Alle beschikbare medicijnen kunnen besteld worden, voor sommige medicijnen moet een arts en apotheek de bestelling goedkeuren. Dit kan direct via de online apotheek afgehandeld worden. Bij een goedgekeurde bestelling is er een vergoeding voor deze website. De prijs voor de consument blijft hetzelfde. Wil jij ook een vergoeding ontvangen voor medicijnen die via jou website worden verkocht? Meld je dan aan via deze link.

De medische informatie op deze website wordt geschreven en/of gecontroleerd door personen die werkzaam zijn in de medische sector, maar staat niet onder toezicht van officiële medische instanties, en kan derhalve onjuistheden bevatten en onvolledig zijn. Lees daarom altijd de officiële bijsluiter van het medicijn en/of consulteer jouw eigen arts bij twijfel.

www.mijnmedicijn.net en haar eigenaren zijn op geen enkele manier aansprakelijk, voor eventuele geleden schade, materieel en/of immaterieel, door (onjuist) gebruik van medicijnen, voor het verstrekken van onjuiste (medische) informatie en/of geschillen tussen de koper en de Online-Apotheken die op deze website worden vermeld. Voor overige vragen kunt u hier terecht.