Zorgverzekering 2015 staat voor de deur

Het is weer bijna zo ver. De periode waarin we in Nederland kunnen overstappen van zorgverzekeraar begint over enkele weken. Uiterlijk 18 november 2014 moeten de premies bekend zijn en uiterlijk 31 december 2014 dienen overstappers hun huidige zorgverzekering te hebben opgezegd. De laatste paar dagen van december zijn traditioneel de dagen waarop verreweg de meeste mensen overstappen. Via onze zorgverzekering vergelijkingstool kun je zien welke zorgverzekering voor jou het voordeligst is.

Wat kunnen we verwachten van de zorgpolis voor 2015

Het wettelijk verplicht minimaal eigen risico stijgt van € 360,- naar € 375,-. Volgens de overheid gaan de premies stijgen, terwijl volgens andere instellingen de premies kunnen dalen door het aanboren van reserves die in de afgelopen jaren zijn opgebouwd. Als we uit moeten gaan van de enige tot op heden bekendgemaakte premie (DSW) blijven de premies gelijk. Het komt er op neer dat we pas weten wat de premies worden als deze bekend zijn gemaakt door de verzekeraars. Nog even geduld dus, tot dinsdag 18 november. In tussen tijd kun je via onze zorgverzekering vergelijkingstool vergelijken welke zorgverzekering voor jou afgelopen jaar het voordeligst was.

Zorgverzekering 2015 vergelijken

Om inzicht te krijgen in welke zorgverzekering voor jou het voordeligst is, hebben we in samenwerking met alle zorgverzekeraars een  zorgverzekering vergelijkingstool 2015 opgezet waarin je duidelijk jou verzekeringswensen kunt aangeven en vergelijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)